Auto kuća Habulin se nalazi u zapadnom dijelu grada ZagrebA u ulici Velimira Škorpika 12. Proteže se na 750 m2 radnog prostora koji je podijeljen na dva dijela. U jednom dijelu se nalazi servisni prostor, a u drugom dijelu se nalazi prodajni salon vozila.

Salon

Salonski prostor Auto kuće Habulin za prodaju vozila opremljen je vrlo moderno, po svim Mazdinim standardima i kao takav podiže ugled i standard Mazde u Hrvatskoj. U salonu su uvijek izloženi gotovo svi modeli Mazde kako bi kupci mogli doživjeti kvalitetu i ugođaj vozila koji kupuju.

Osim toga, u svakom trenutku Auto kuća Habulin nudi mogućnost probne vožnje Mazdinih vozila prema dogovoru o terminu vožnje sa našim prodajnim savjetnicima.

Servis

U Auto kući Habulin možete kupiti novu Mazdu, ali možete i servisirati svoje vozilo. Ukoliko na vozilu treba napraviti redoviti servis ili postoji potreba za limarskim ili mehaničarskim popravcima na vašem vozilu, molimo Vas da se obratite našoj servisnoj službi kako bi rezervirali svoj termin.

U našem servisu, koji je opremljen sa svim potrebnim specijalističkim alatima za popravak i servisiranje Mazde, radi 6 tehnički obrazovanih djelatnika koji su tokom Mazdinog školovanja pripremljeni za sve izazove koje takav posao nosi.

Redovito servisiranje Vašeg vozila u našem ovlaštenom servisu, od strane našeg stručnog osoblja, koji pomažu svojom profesionalnošću i osposobljenošću, garantira održavanje kvalitete i vrijednosti vašeg vozila.

Garancija na Mazdinim vozilima je 3 godine ili 100.000 prijeđenih kilometara. Kupnjom Mazdinog vozila odnosno izvođenjem godišnjih servisa, prema Mazdinim propisima za održavanje, ostvarujete pravo na usluge MAZDA EUROPE SERVICE-a u trajanju od 12 mjeseci ili prijeđenih 15.000 km odnosno 20.000 km ovisno o servisnom intervalu vozila. Ovdje se radi o servisnoj usluzi, koja vrijedi isključivo za Mazdina vozila.

Dakle, nakon obavljenog servisa MES kartica Vam se, bez naknade, produljuje za daljnjih 12 mjeseci. Ta usluga Vam pruža pomoć prilikom kvarova ili nezgoda koje se dogode tijekom vožnje unutar područja valjanosti ove usluge – detaljne informacije možete dobiti od naše servisne službe.

Prodaja rezervnih dijelova:

U Auto kući Habulin možete kupiti sve originalne rezervne dijelove za sve tipove Mazdinih vozila kao i svu pripadajuću dodatnu opremu.

Obratite pozornost da tehničke izmjene originalnog stanja Vaše Mazde mogu utjecati na sigurnost vozila. Takve tehničke izmjene uključuju ne samo neodgovarajuće dijelove, nego i dodatni pribor. Originalni Mazda dijelovi i pribor su posebno oblikovani za Mazda vozila. Neoriginalni dijelovi i pribor nisu ispitani i odobreni od strane Mazde, osim ako to nije izrijekom navedeno.